N-VA Kortemark stelt zijn jongste kandidaten voor

Op 14 mei 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

N-VA Kortemark stelt zijn jongste kandidaten voor

 

“De jeugd is onze toekomst” zegt Mark Pollentier, de lijsttrekker voor N-VA te Kortemark.

“In onze jeugd hebben we een rotsvast vertrouwen en zij helpen ons alvast enorm om de broodnodige vernieuwing in het Kortemarkse politieke landschap mee te verwezenlijken” aldus nog Mark Pollentier.

.

 

Veerle Vanslembrouck gaat verder: “Jeugdige kandidaten meekrijgen in ons verhaal van verandering was een prioriteit, een verandering die iedereen in onze gemeente vraagt en verdient.

 

Het enthousiasme van deze jonge, gemotiveerde mensen werkt aanstekelijk op de hele groep en zal dan ook zijn weerklank vinden in ons programma.

 

Valentijn Notenbaert

 

Valentijn is een 20-jarige geboren en getogen Kortemarknaar in hart en nieren.

Hij is student bachelor te Roeselare in de VIVES hogeschool en volgt daar de afdeling dierenzorg.

Zijn vrije tijd gaat al 14 jaar naar de Scouts van Kortemark. De hobbykweek van allerlei rashoenders is zijn ander stokpaardje.

 

Geen wonder dat Valentijn verklaard: “Mijn politieke interesse ligt vooral bij de jeugd van Kortemark en hoe het gaat met het milieu. Ik hoop in de volgende jaren te kunnen bijdragen aan een beter en groener Kortemark”.

 

Lynn Vandaele

 

Lynn is een jonge 28-jarige gemotiveerde dame uit Kortemark

Ze woont samen met haar vriend Bjorn Degraeve en hun 2-jarige oogappel Aiden in de Ichtegemstraat te Kortemark.

 

Ze studeerde mode & verkoop aan het MMI te Kortemark en werkte daarna 4 jaar in het plaatselijke rusthuis tot ze na de samensmelting haar job verloor… Lynn is nu werkzoekend en bovenal fulltime mama.

“Mijn gezin is mijn leven” zegt Lynn en ze voegt er nog aan toe: “en tevens mijn grote hobby”.

 

Toen ze gevraagd werd om op te komen op de lijst N-VA voor de komende gemeenteraadsverkiezingen heeft ze onmiddellijk ja gezegd. “ En heel graag” voegt ze er nog aan toe want: “er zijn toch wel wat pijnpunten met het huidige bestuur en een veilig verkeer voor de schoolgaande jeugd en in de dorpskernen zijn mijn bijzonderste bekommernis.

 

Joren Verstraete

 

Onze pompier Joren is een 22-jarige potige kerel uit Zarren, ook geboren en getogen Kortemarknaar.

Sport was doorheen zijn jeugd een rode draad en hij studeerde dan ook LO & Sport te Torhout.

Toen hij 12 jaar werd sloot hij zich aan bij de jeugdbrandweer van Kortemark

 

Ondertussen is hij vrijwilliger bij de actieve brandweer en volgt nog bijkomende opleiding om als ambulancier en hulpverlener de helpende hand te kunnen reiken.

Hij werkt voorlopig als kraanman in een recyclagebedrijf maar droomt ervan om voltijds in de veiligheidssector te kunnen werken.

 

Joren: “Ik ben al 10 jaar gebeten door de veiligheidsmicrobe en door mijn tussenkomsten bij de brandweer heb ik een soort zesde zintuig ontwikkeld om gevaarlijke situaties op te sporen. Door mij kandidaat te stellen bij N-VA Kortemark hoop ik op alle gebieden te kunnen bijdragen aan de veiligheid in Kortemark”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is